Ovo je demo trgovina. Narudžbe neće biti obrađene niti naplaćene. Slobodno se registrirajte i istražite mogućnosti našeg shopa.

Zidna boja GK 15 lit

GK ZIDNA BOJA BIJELA
1. OPIS I UPOTREBA
Upotrebljava se kao premaz za dekorativnu zaštitu unutarnjih površina, obloga od vlaknenocementnih i d...Pregledaj potpun opis proizvoda

Normalna cijena 19,90 KM Posebna cijena 17,90 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
805840

GK ZIDNA BOJA BIJELA
1. OPIS I UPOTREBA
Upotrebljava se kao premaz za dekorativnu zaštitu unutarnjih površina, obloga od vlaknenocementnih i drvocementnih ploča, gips – karton ploča i fino ožbukanih unutarnjih zidnih površina stambenih i drugih zgrada.

2. SASTAV
Vodena poludisperzija akrilnih veziva, punila, pigmenti i specijalni dodaci.

3. NAČIN UPOTREBE
Prilikom bojenja površina moramo uzeti u obzir, da podloga mora biti stara najmanje mjesec dana, njena vlažnost mora biti manja od 4%, a objekat mora imati odgovarajuću hidroizolaciju. Premaz nije upotrebljiv za zaštitu podova. Nanosi se četkom ili valjkom,po potrebi razrijediti sa vodom do max.10%. Novu podlogu tretirati DEKOREX akril emulzijom. Preporučuje se nanos u dva sloja. Odlično služi kao podloga za DEKORIN ekstra bijelu boju.

4. POKRIVNOST I VRIJEME SUŠENJA
Pokrivnost je ca. 200 ml/m2 kod dvostrukog nanosa. Vrijeme sušenja iznosi 4 – 6 sati (T=20 oC, rel. vl. 65%)

5. PAKOVANJE I SKLADIŠTENJE
Dostupan je u pakovanjima od 2L,5L i 15L. Dostupno u nijansama bijele te je moguće toniranje u nijansirnim sustavima. Skladištiti u suhom prostoru na temparaturi iznad 5oC. Ne smije smrznuti.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Zidna boja GK 15 lit