Usluge

Color Mix centar

U našim prodajnim centrima u Zenici, Jajcu i Maglaju možete pronaći Color MIX centar, gdje imate priliku odabrati veliki broj nijansi boja za sve vrste dekoracija kojim želite ukrasiti vaš dom i vašu okolinu. Savremeni sistem miješanja, kvalitetni pigmeniti i proizvodi brendiranog proizvođača Caparol, osiguravaju maksimalnu hemijsku i svjetlosnu postojanost i dugotrajnost nijanse boje. Svi proizvodi koji se toniraju kao I toneri su na vodenoj osnovi tzv. “prijatelj okoliša”, odnosno ekološki su prihvatljivi, što se naročito preporučuje za sve osobe koje su osjetljive na organska otapala.

Bilo da se radi o bojama za unutrašnje zidove, fasadnim bojama, fasadama, drvetu, betonu, dekorativnim tehnikama, epox podovima ili krovu kod nas možete u odgovarajućim ton kartama odabrati željenu nijansu uz stručnu pomoć našeg osoblja. Fasadni sistemi se odlikuju maksimalnom kvalitetom posjedovanja ETA certifikata. Prednost toniranja u MIX centrima pored visoke tačnosti nijansi, postoji mogućnost ponavljanja identične nijanse poslije određenog vremenskog perioda jer se sve tonirane nijanse evidentiraju.

Na linku po svom izboru možete ukrasiti objekte i okolinu, te na taj način možete sebi približiti konačni izgled vašeg objekta i okoline u kojoj se nalazite, kako bi u konačnici odabrali nijanse boja koje vama odgovaraju.

INFORMACIJE:

 • Adresa: Sarajevska 97, 72000, Zenica
 • Radno vrijeme: pon -sub: 08:00 - 17:00h, ned: ne radimo
 • Email: [email protected]
 • KUPCI O NAMA

  BRZA ISPORUKA

  Brza i sigurna isporuka proizvoda na vašu adresu.

  PRISTUPAČNE CIJENE

  Širok asortiman proizvoda po prisutpačnim cijenama.

  ONLINE PODRŠKA 24/7

  Online podrška za sve klijente 24/7.