Kako se registrovati na shop?Prvi korak do sigurne kupovine je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje Vam pruža PERO Zenica d.o.o, a prijavom na naš newsletter možete biti upoznati sa svim aktuelnostima u preduzeću, od akcijskih cijena, novih asortimana koje smo dodali u našu ponudu.

Sam proces registracije je vrlo jednostavan. Kliknite na polje "Kreirajte korisnički račun" u gornjem desnom uglu stranice, te potom ostavite vaše lične informacije. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji štite privatne informacije našeg korisnika.

Upišite svoje ime i prezime, e-mail adresu i željenu lozinku. Potvrda o registraciji stiže na Vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Potvrdom na e-mailu završavate proces registracije i možete gledati našu ponudu, kreirati liste želja ili odmah kupovati putem našeg shopa.

Nakon kreiranja računa, obavezno na stranici Vašeg računa ostavite vaše podatke: grad, poštanski broj, adresu i broj telefona ukoliko želite da kupujete na našoj stranici. Vaši podaci će nam olakšati da Vas na najlakši mogući način kontaktiramo i dostavimo Vaše željene proizvode. Podaci koje ostavite biti će zaštićeni u našim sigurnosnim protokolima.

Ukoliko već imate korisnički račun, prijavite se na našu stranicu i na korak ste do sigurne kupovine!