O nama

O nama

PERO Zenica d.o.o. (u daljnjem tekstu PERO) je trgovačko proizvodno i uslužno društvo sa sjedištem u Zenici u Ulici Sarajevska 97. PERO je privatno preduzeće, koje posluje od 1996. godine. Osnovna djelatnost Preduzeća je promet građevinskim materijalima i inženjering u građevinarstvu. PERO posluje pod sloganom “PERO kuću gradi”. U našim prodajnim centrima u Zenici, Jajcu, Maglaju, Varešu i Mostaru prodajemo sve vrste građevinskih materijala. Navedeni prodajni centri su također distributivni centri za online prodaju cjelokupnog asortimana.
U Zenici se nalazi distributivni centar građevinskog materijala sa cca. 18.000 m2 gdje se nalaze otvoreni i zatvoreni skladišni prostor, reznica pločastog materijala, vrtni odjel, salon Interijer, kancelarijski prostor, caffe i parking. U prodajnim centrima Jajcu, Maglaju i Mostaru posjedujemo otvoreni i zatvoreni prodajni prostor, vrtni odjel, salon Interijer, reznicu pločastog materijala, dok u Varešu imamo otvoreni i zatvoreni prodajni prostor i salon Interijer.
Stotinjak zaposlenih čini tim iskusnih stručnjaka spreminh da u svakom trenutku pruži podršku kupcu pri donošenja najboljih odluka prilikom kupovine materijala za gradnju od temelja do krova. PERO je direktan uvoznik mnogih materijala iz našeg asortimana. Imamo specijalne ugovore sa dobavljačima u zemlji i inostranstvu, pogone za proizvodnju stropnih gredica i kamenih kućnih brojeva, te moderni pogon za rezanje i kantanje pločastih materijala za proizvodnju namještaja u Zenici, Jajcu, Maglaju i Mostaru. Posjedujemo vozni park koji koristimo kako bi kvalitetno zadovoljili zahtjeve naših kupaca. Također je potrebno istaknuti da Preduzeće poduzima mjere zaštite okoliša što dokazuje postavljanje solarnih elektrana kao izvor obnovljive energije u poslovnim centrima Zenica, Jajce i Maglaj.
U toku svog dosadašnjeg poslovanja PERO je uspješno izvršilo niz isporuka građevinskog materijala u zemlji i inostranstvu, kako za potrebe humanitarnih organizacija, tako i za potrebe građevinskih preduzeća o čemu postoje opsežne reference. Sistem kvalitete poslovanja i proizvodnje preduzeća PERO, potvrđen je certifikatom Sistema kvaliteta ISO 9001:2000, broj: 04 100 040245, izdatim od strane TÜV NORD, što je ujedno garancija ukupne kvalitete koja može zadovoljiti i najizbirljivijeg kupca, o čemu brigu vode svi uposleni zajedno sa managementom preduzeća.

Promotivni video o solarnim elektranama možete pogledati na linku.


6
4
120+
20k+
4

KUPCI O NAMA

BRZA ISPORUKA

Brza i sigurna isporuka proizvoda na vašu adresu.

PRISTUPAČNE CIJENE

Širok asortiman proizvoda po prisutpačnim cijenama.

ONLINE PODRŠKA 24/7

Online podrška za sve klijente 24/7.