Salon INTERIJER

Salon INTERIJER

U savremeno opremljenom salonu „INTERIER“, smještenom uz Centar za gradnju i uređenje doma, za Vas izdvajamo kvalitetne, od renomiranih stranih i domaćih proizvođača, proizvode. U okviru salona možete pogledati bogati i po povoljnim cijenama asortiman opreme za kupatilo, keramike, savremeni dizajn laminata, tarketta, razne dezene tepihe itd. Pored Zenice, salon se nalazi i u ostalim poslovnicama u Maglaju, Jajcu i Varešu.

Pored zagarantovane kvalitete asortimana, Salon Vam nudi potpuno besplatnu uslugu 3D projektovanja kupatila na bazi uzetih mjera i zahtjeva klijenata u programu Visoft. Odabir vrhunskog materijala, ovlaštenih dobavljača možete izvršiti u „INTERIER“ salonu uz stručno i ljubazno osoblje.

Zavirite u svoje savremeno urađeno kupatilo, opremljeno vrhunskim i kvalitetnim pločicama, stilskim kupatilskim namještajem i sanitarijama, prije nego što krenete sa renoviranjem ili gradnjom.

PERO Zenica d.o.o. u sklopu salona INTERIJER nudi Vam usluge potpune adaptacije stanova i poslovnih prostora po sistemu „Ključ u ruke“. Ideja kojom se vodimo je da se renoviranje ne pretvara u noćnu moru, već da je uz naš sistem rada, stručne majstore i stalni nadzor i kontrolu pretvaranja stambenog ili poslovnog ambijenta u ugodno i udobno mjesto bez stresa i brige. Naše majstorske ekipe sa višegodišnjim iskustvom u zadatom roku obavljaju posao vrhunske adaptacije uz kvalitetan materijal odabran prema želji kupca/klijenta.

INFORMACIJE:

 • Adresa: Sarajevska 97, 72000, Zenica
 • Radno vrijeme: pon -sub: 08:00 - 17:00h, ned: ne radi
 • Telefon: +387 32 224 077
 • Email: [email protected], [email protected]
 • KUPCI O NAMA

  BRZA ISPORUKA

  Brza i sigurna isporuka proizvoda na vašu adresu.

  PRISTUPAČNE CIJENE

  Širok asortiman proizvoda po prisutpačnim cijenama.

  ONLINE PODRŠKA 24/7

  Online podrška za sve klijente 24/7.