Sredstvo za zaštitu drveta Belocid 2,5l Belinka

Belocid Plus bezbojno je tekuće sredstvo, izrađeno na osnovi vode i najsuvremenijih biocida koje učinkovito odstranjuje štetočine.
- sanacija već n...Pregledaj potpun opis proizvoda

35,65 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
805479

Belocid Plus bezbojno je tekuće sredstvo, izrađeno na osnovi vode i najsuvremenijih biocida koje učinkovito odstranjuje štetočine.
- sanacija već napadnutog drva
- uništava gljivice truljenja i insekte
- djeluje preventivno

Unutar drva djeluje represivno i preventivno, jer stvara zaštitni sloj za insekte i gljivice. Upotrebu Belocida Plus preporučujemo i u slučaju kada drvo dugo nije bilo obnovljeno te je površinski premaz pretrpio veliku štetu, tako da je površina drva vidljiva. U takvim slučajevima je moguće, da je drvo već okuženo, a da to nismo opazili, zato je preporučljivo da ga prije uporabe lazure premažemo Belocidom Plus.

Upozorenje
Pri radu treba koristiti zaštitnu odjeću, rukavice i naočale, a u zatvorenom prostoru treba osigurati zračenje.

Upotreba:
Prije korištenja promiješajte. Nanosite s kistom, natapanjem ili močenjem. Vrijeme sušenja Belocida Plus ovisno je o vrsti, temperaturi i vlazi drva, o vlazi zraka te količini upotrjebljenog sredstva. Kod dugotrajnog natapanja ili iniciranja u otvore na drvu Belocid Plus prodire duboko u drvo, tako da sušenje može trajati i dva do tri tjedna. U tim uvjetima možete Belton ili Beltop nanijeti nakon tri dana sušenja. Vodene (Tophybrid, Exterier, Interier, Exterier primer, Exterier email) i pokrivne premaze na površinu nanesite tek nakon potpunog sušenja. U tom slučaju sušenje može trajati i do tri tjedna. Kad Belocid Plus nanosite samo površinski, sve lazurne premaze možete nanijeti nakon 24 sata. Za vrijeme rada i sušenja osigurajte dobro prozračivanje. Alat očistite s vodom i sapunom.

Tehnički podaci
Sastav: najsuvremeniji biocidi, voda i aditivi Nanošenje: kistom, uronjavanjem ili polijevanjem Potrošnja: 1 l za 3 - 5 m2 drva (ovisno o stupnju napadnutosti drva) Sušenje: 3 do 6 dana Čišćenje alata: s vodom i sapunom Čuvanje: u originalno zatvorenoj ambalaži pri temperaturama nižim od 30 °C, odvojeno od namirnica i stočne hrane te izvan dohvata djece. Ne smije se zamrzavati. Jedinice pakiranja: 0,75 l, 2,5 l, 5 l, 10 l

Potrošnja
1 m2 = 0,25 lit za jedan nanos

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Sredstvo za zaštitu drveta Belocid 2,5l Belinka