Rofix 55-cem.gr.ljepilo 25/1

Područja primjene: Poboljšani cementni malter za lijepljenje sa univerzalnim područjem primjene. Primjenjiv na različitim problematičnim mineralnim i ...Pregledaj potpun opis proizvoda

11,90 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
000785

Područja primjene: Poboljšani cementni malter za lijepljenje sa univerzalnim područjem primjene. Primjenjiv na različitim problematičnim mineralnim i mješovitim podlogama. Malter za lijepljenje i armiranje nosivih građevinskih ploča. Vezivni most/vezivni malter sa ili bez umetnute mrežice za armiranje za cementne ili krečno-cementne maltere na glatkim betonskim površinama ili sa mrežicom na prethodno zapunjenim šlicevima. Ugradnja krečno-cementntnog osnovnog maltera slijedi metodom 'svježe na svježe'.

Malter za lijepljenje, armiranje i izravnavanje izolacionih i građevinskih ploča kao npr. EPS i XPS-R ploča, ploča od drvene vune ili PUR pjene koje se postavljaju npr. u podrume ili unutrašnje prostorije. Nije prikladno za izradu termo-izolacionih sistema. Kod primjene kao vezivni most/malter na krečno-cementnim temeljnim malterima na građevinskim pločama (npr. XPS-R-ploče) uzeti u obzir važeće preporuke za malterisanje. Kod mješovitih zidova upotrijebiti kao armirani vezivni most/malter u spoju sa RÖFIX P50 Staklenom mrežicom za armiranje. Ovisno o konstrukciji, postoji mogućnost da će biti potrebno dodatno, naknadno, punoplošno nanošenje maltera za armiranje kako bi se smanjila opasnost od nastanka pukotina.

Sastav:
- Cement
- Visokovrijedni lomljeni vapnenac
- Dodaci za poboljšanje prionjivosti
- Dodaci za poboljšanje obradivosti

Osobine:
- Dobra prionjivost
- Univerzalna primjena

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Rofix 55-cem.gr.ljepilo 25/1