Lak-lazura Dekorin bezb 5 lit ZVEZDA

Lak-lazura Dekorin bezb 5 lit ZVEZDA

Lak lazura BelTop 28 staro drvo 0,75 lit BELINKA

Lak lazura BelTop 28 staro drvo 0,75 lit BELINKA

Lak lazura BelTop 31 grafit 0,75 lit BELINKA

Opis proizvoda
Belinka Beltop lazure za drvo su izvrsno impregnacijsko-dekorativno sredstvo, koje omogućuje drvetu atraktivnu boju i izgled. Pruža ...Pregledaj potpun opis proizvoda

16,95 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
805487

Opis proizvoda
Belinka Beltop lazure za drvo su izvrsno impregnacijsko-dekorativno sredstvo, koje omogućuje drvetu atraktivnu boju i izgled. Pruža mu dugogodišnju zaštitu od djelovanja UV zraka, vlage, plavila i gljivica. Ova lazura stvara na površini drveta sjajni sloj i omogućuje očuvanje njegovog prirodnog izgleda. Premaz se jednostavno razmazuje i ne kaplje s kista. Proizvod se preporučuje za bojanje građevinske stolarije (osobito prozora, vrata), drvenih kućica, dječjih igrališta, drvenih elemenata za fasade te drvenih ograda i vrtnog namještaja. Podloga mora biti čista, suha, očišćena od prašine i masti. Prije upotrebe dobro promiješajte sadržaj.

Informacije o proizvodu:
Boja: ebanovina
Potrošnja: ~13 m2
Temperatura primjene +5 °C do +30 °C, zaštićeno od sunca
Razrjeđivanje: Ne razrjeđivati
Alat: Kist ili valjak za lazurne boje
Lazura je na bazi otapala
Alat nakon korištenja prati uljnim razrjeđivačem
Pariranje: 0,75 l

Način nanošenja:
Beltop UV plus treba prije upotrebe dobro promiješati, nikako ne razrjeđivati. Nanosi se kistom ili valjkom. Pazite da potezima kista ili valjka dobro i ravnomjerno razmažete premaz tako da na m2 potrošite propisanu količinu. Prskanje Beltopa UV plus moguće je samo uz kombinaciju razmazivanja kistom. Kombinacijom prskanja i nanošenja kistom može se bitno skratiti ukupno vrijeme rada, naglasiti struktura drva i ujediniti debljina sloja lazure. Svakako je kod prskanja potrebno imati više iskustva te se držati uputa o nanošenju premaza. Jednom litrom Beltopa UV plus možete premazati jednim (prvim) nanosom približno od 16 m2 (bjeljika bora, obnova starog raspucalog drva) do 25 m2 (vrlo glatka smreka, hrast) u dva sloja približno od 8 m2 (bjeljika bora, slabije obrađena površina) do 12 m2 (glatka površina) u tri sloja približno od 6 m2 (gruba površina) do 10 m2 (glatka površina).

Dostava za pakete (kg) KM
od 0 do 10 kg 12,00
od 10 do 20 kg 12,00
od 20 do 30 kg 13,00
od 30 do 40 kg 26,00
od 40 do 50 kg 29,00
od 50 do 70 kg 40,00
od 70 do 80 kg 50,00
od 80 do 100 kg 53,00
od 100 do 150 kg 60,00
od 150 do 250 kg 66,00
od 250 do 300 kg 75,00
od 300 do 400 kg 85,00
od 400 do 500 kg 120,00
od 500 do 600 kg 140,00

*Besplatna isporuka artikala do 20 km udaljenosti od naših poslovnih centara.

*Minimalni iznos narudžbe je 20KM.

UPC kartično plaćanje

UPC sistem kartičnog plaćanja je usluga Raiffeisen banke koja omogućava elektronsku trgovinu uz prihvat MasterCard i Visa kartica prema najvišim svjetskim standardima sigurnosti. Omogućeno je da plaćate iz bilo kojeg dijela svijeta tim karticama bez obzira koja banka je izdavalac kartice. Plaćanje možete izvršiti bez obzira da li je riječ o debitnim, kreditnim, shopping ili revolving karticama.

Kartice za plaćanje

Plaćanje pouzećem na adresi

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Kupac je dužan da obavijesti prodavca ukoliko je roba oštećena prilikom transporta ili ukoliko proizvod ne odgovara karakteristikama koje je naručio kupac. U tom slučaju prodavac će u što kraćem roku provjeriti stanje pošiljke i poslati novu, odnosno kupac će moći da zamijeni proizvod ili vrati u zamjenu za novac unutar 8 dana od preuzimanja robe. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe unutar 8 dana od preuzimanja, da je proizvod kojeg ste naručili neispravan, molimo Vas da nas kontaktirate i pošaljite informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili Vašim korisničkim imenom i opisom na email [email protected], ili nas pozovite na +387 32 443 411 ili putem društvenih mreža.

⚠ Napomena: Prikazane cijene na Webshopu važe samo ukoliko se isporučuje iz Prodajnog centra u Zenici. Za sve ostale Prodajne centre i dostavu, cijena na upit [email protected] ! ⚠


Minimalni iznos za besplatnu dostavu 20 km od Prodajnog centra iznosi 20 KM