Ovo je demo trgovina. Narudžbe neće biti obrađene niti naplaćene. Slobodno se registrirajte i istražite mogućnosti našeg shopa.

HELIOS spektra antinik.boja bijela 2,50l

Visokokvalitetna boja za dekoraciju i zaštitu unutarnjih zidnih i stropnih površina. Pokriva i izolira mrlje nastale pušenjem, propuštanjem vode, katr...Pregledaj potpun opis proizvoda

42,90 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
801257

Visokokvalitetna boja za dekoraciju i zaštitu unutarnjih zidnih i stropnih površina. Pokriva i izolira mrlje nastale pušenjem, propuštanjem vode, katranom, različitim uljima, itd. Takve su mrlje topive u vodi, što znači da ih za vrijeme sušenja voda dovodi na površinu i zato boje na osnovi vode nisu prikladne za njihovu izolaciju. Prikladna je za bojanje svih vrsta mineralne žbuke, vlaknasto-cementnih ploča, betona, gips-kartonskih ploča, stakleno vlaknastih tapeta, reljefnih tapeta i starih premaza.

Karakteristike:
odlična izolacija vodotopivih mrlji
bez agresivnog mirisa
može se prati
jednostavno nanošenje
Potrošnja:
1 l pokriva 8 - 10 m2 površine u 1 premazu.

Jedinice pakiranja:
Detaljnije informacije na raspolaganju su u tehničkim informacijama.

Savjet:
Preporučujemo da prije korištenja proizvoda pročitate tehničke informacije. Pohranite proizvod na temperaturi između +5 °C i 35 °C i ne izlažite ga izravnoj sunčevoj svijetlosti. Ne izlijevajte proizvod u sustav otpadnih voda.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:HELIOS spektra antinik.boja bijela 2,50l