GK toner DEKORIN 100gr oker

OPIS I UPOTREBA
GK TONER je tekuće sredstvo za nijansiranje DEKORINA i njemu sličnih unutarnjih disperzijskih zidnih boja do pastelnih nijansi. Izr...Pregledaj potpun opis proizvoda

2,00 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
805910

OPIS I UPOTREBA
GK TONER je tekuće sredstvo za nijansiranje DEKORINA i njemu sličnih unutarnjih disperzijskih zidnih boja do pastelnih nijansi. Izranen je od kvalitetnih anorganskih i organskih pigmenata.

PAKOVANJE
Pakovan je u bočicama od 100ml u bojama: žuta, narančasta, oker, smena, crvena, oksidno crvena, zelena, plava, crna, ljubičasta.

NAČIN UPOTREBE
Bočicu dobro protresemo, zatim željenu količinu pripravka ručno ili električnim mješačem umiješamo u disperzijsku boju (najviše 200 ml na 15 l bijele boje). Ukoliko za pripremu željenog tona upotrijebimo GK TONER od više različitih tonova navedena ograničenja vrijede za ukupno upotrijebljenu količinu nijansirnog sredstva, u pogledu omjera između
dodanih količina nijsirnih sredstva nema nikakvih ograničenja.

SKLADIŠTENJE
Skladištenje i transport pri temperaturi +5 oC do +25 oC, zaštićeno od direktnog sunca, izvan dosega djece, NE SMIJE ZMRZNUTI!

ČIŠĆENJE ALATA I ODLAGANJE OTPADA
Alat odmah poslije upotrebe temeljito operemo vodom.Ostatak nijansirnog sredstva, u dobro zatvorenoj ambalaži, spremimo za moguću kasniju upotrebu. Neupotrebljive tekuće ostatke ne izlijevamo u kanalizaciju, vodotoke ili u okoliš i ne odstranjujemo ih zajedno s kućnim otpadom i izmiješamo ih s cementom (možemo dodati i stvrdnute ostatke i otpatke žbuke, pijesak piljevinu) i stvrdnuto odstranimo na odlagalište građevinskih (klasifikacijski broj otpada: 17 09 04) ili komunalnih otpada (klasifikacijski broj 08 01 12). Očišćena ambalaža se može reciklirati.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:GK toner DEKORIN 100gr oker