HELIOS bori lak lazura trešnja 2,50l

HELIOS bori lak lazura trešnja 2,50l

DRVOPROTEKT 5 L -Fungicid za drvo

Opis proizvoda:
SREDSTVO ZA OSNOVNU ZAŠTITU DRVA NA VODENOJ BAZI

FUNGICID A1+ je tekuće impregnacijsko sredstvo namijenjeno zaštiti svih ...Pregledaj potpun opis proizvoda

11,50 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
244992

Opis proizvoda:
SREDSTVO ZA OSNOVNU ZAŠTITU DRVA NA VODENOJ BAZI

FUNGICID A1+ je tekuće impregnacijsko sredstvo namijenjeno zaštiti svih drvenih površina (drvene građe, drvenih konstrukcija, oplata, ograda i sl.) od insekata, gljivica, plave plijesni i uzročnika truleži.
Preporučuje se za korištenje u interijerima jer je bez mirisa i nije otrovan. Ukoliko se zaštićeno drvo ugrađuje na otvorenom prostoru, treba ga se dodatno zaštiti lakirnim premazom.
- Uspješno štiti drvo od insekata, gljivica, plave plijesni i uzročnika truleži.
- Nije zapaljiv i samim tim smanjuje zapaljivost drva.
- Ne sadrži hlapljive otrovne komponente i nije otrovan na dodir.

NAČIN UPOTREBE
Kvaliteta zaštite ovisi o količini nanosa zaštitnog sredstva na prethodno očišćenu površinu.
Aktivna komponenta FUNGICIDA A1+ dobro prodire u drvo i fiksira se unutar 24 sata. Prije upotrebe otopinu je potrebno promiješati.
U praksi se upotrebljavaju tri načina zaštite: premazivanje, špricanje i potapanje. Najbolji način zaštite drva je potapanje drva u zaštitno sredstvo, po mogućnosti na 24 sata.
Jednostavniji i brži načini su špricanje i premazivanje.
FUNGICID A1+ može se nanijeti u dva sloja, u vremenskom razmaku od nekoliko sati ili se može nanijeti u jednom bogatom nanosu.
Svi dijelovi drva trebaju biti zahvaćeni premazom zaštitnog sredstva. FUNGICID A1+ se ne smije nanositi pri temperaturi nižoj od 0°C niti na već postavljene krovne konstrukcije zbog opasnosti od zaleđivanja (vodena otopina) i opasnosti od ozlijeda za radnika na krovu zbog skliskih greda.

Boje: bezbojna, žuta, zelena
Pakiranje: 1 l, 5 l, 10 l

Dostava za pakete (kg) KM
od 0 do 10 kg 12,00
od 10 do 20 kg 12,00
od 20 do 30 kg 13,00
od 30 do 40 kg 26,00
od 40 do 50 kg 29,00
od 50 do 70 kg 40,00
od 70 do 80 kg 50,00
od 80 do 100 kg 53,00
od 100 do 150 kg 60,00
od 150 do 250 kg 66,00
od 250 do 300 kg 75,00
od 300 do 400 kg 85,00
od 400 do 500 kg 120,00
od 500 do 600 kg 140,00

*Besplatna isporuka artikala do 20 km udaljenosti od naših poslovnih centara.

*Minimalni iznos narudžbe je 20KM.

UPC kartično plaćanje

UPC sistem kartičnog plaćanja je usluga Raiffeisen banke koja omogućava elektronsku trgovinu uz prihvat MasterCard i Visa kartica prema najvišim svjetskim standardima sigurnosti. Omogućeno je da plaćate iz bilo kojeg dijela svijeta tim karticama bez obzira koja banka je izdavalac kartice. Plaćanje možete izvršiti bez obzira da li je riječ o debitnim, kreditnim, shopping ili revolving karticama.

Kartice za plaćanje

Plaćanje pouzećem na adresi

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Kupac je dužan da obavijesti prodavca ukoliko je roba oštećena prilikom transporta ili ukoliko proizvod ne odgovara karakteristikama koje je naručio kupac. U tom slučaju prodavac će u što kraćem roku provjeriti stanje pošiljke i poslati novu, odnosno kupac će moći da zamijeni proizvod ili vrati u zamjenu za novac unutar 8 dana od preuzimanja robe. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe unutar 8 dana od preuzimanja, da je proizvod kojeg ste naručili neispravan, molimo Vas da nas kontaktirate i pošaljite informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili Vašim korisničkim imenom i opisom na email [email protected], ili nas pozovite na +387 32 443 411 ili putem društvenih mreža.

⚠ Napomena: Prikazane cijene na Webshopu važe samo ukoliko se isporučuje iz Prodajnog centra u Zenici. Za sve ostale Prodajne centre i dostavu, cijena na upit [email protected] ! ⚠


Minimalni iznos za besplatnu dostavu 20 km od Prodajnog centra iznosi 20 KM