Mašina za čišćenje podova BD 50/50 C BP PACK KARCHER

Mašina za čišćenje podova BD 50/50 C BP PACK KARCHER

Pištolj za vruće ljepljenje aku.18V TE-CG 18 Li-Solo EINHELL

Pištolj za vruće ljepljenje aku.18V TE-CG 18 Li-Solo EINHELL

Čistač za prozore aku.18V BRILLIANTO Solo EINHELL

Proizvođač Einhell
Model BRILLIANTO
Kataloška oznaka 3437100
Napon 18 V
Spremnik svježe/prljave vode 300 /100 ml
Širina čišćenja 28 cm<...Pregledaj potpun opis proizvoda

109,00 KM
SKU
214047

Proizvođač Einhell
Model BRILLIANTO
Kataloška oznaka 3437100
Napon 18 V
Spremnik svježe/prljave vode 300 /100 ml
Širina čišćenja 28 cm
Dimenzije 340 x 220 x 108 mm
Težina 740 gr
Isporučeni pribor Solo model uredjaj dolazi bez baterije i punjača
kompaktan, lagan i praktičan dizajn
Incl. zidni nosač za skladištenje uređaja koji štedi prostor
Mekane površine za udobno i sigurno rukovanje
Prekidač za uključivanje/isključivanje sa funkcijom zaključavanja za kontinuirani rad
Jednodijelna gumena ivica za skidanje
Rezultati bez mrlja zahvaljujući usnama za uklanjanje silikona
Optimalna interakcija usisne mlaznice i usne za uklanjanje
Boca sa raspršivačem od 300 ml sa podlogom od mikrovlakana koja se može prati
Rezervoar za otpadnu vodu od 100 ml za dugotrajne aplikacije
Lako pražnjenje i čišćenje potpuno uklonjivog rezervoara
Isporučuje se bez baterije i punjača (dostupno zasebno)
Isporuka ne uključuje bateriju ili punjač (prodaje se zasebno)
Prozori bez mrlja u tren oka – ovo je posao za Einhell akumulatorski čistač prozora BRILLIANTO. Kao dio Power X-Change porodice, uređaj za čišćenje prozora bez kabla može se kombinovati sa svim baterijama i punjačima. Bežično čišćenje prozora bez prekida: Ovo je omogućeno sistemom izmjenjivih baterija Power X-Change i tehnologijom punjenja velike brzine. Ako je baterija koja se koristi prazna, lako se može zamijeniti za punu – tako da nema ograničenja za vrijeme rada. Akumulatorski čistač prozora BRILLIANTO dolazi sa spremnikom od 300 ml. Priložena krpa od mikrovlakana pričvršćena je na njih za lako čišćenje staklenih površina. Ostatke vode zatim sakuplja čistač prozora uz pomoć usisne mlaznice duge 28 cm. Savršena interakcija između mlaznice i jednodijelne silikonske izvlačne usne osigurava rezultate bez mrlja – bez obzira da li se staklene površine čiste u horizontalnom, vertikalnom ili dijagonalnom smjeru. Ovo čini bežični čistač prozora svestranim – ne samo da se koristi za pranje prozora, već i za čišćenje pločica, tuševa, staklenih stolova, prozora i prozora u automobilu, velikih prozora, itd. Može se koristiti do 100 ml tečnosti. sakupljene u rezervoaru za otpadne vode. Za pražnjenje i čišćenje, rezervoar se može u potpunosti ukloniti iz uređaja. Zahvaljujući laganom i kompaktnom dizajnu sa posebnim površinama mekanog držača, čistač prozora udobno leži u ruci bez klizanja. Prekidač za uključivanje/isključivanje opremljen je funkcijom neprekidnog rada za dugotrajan rad čišćenja. Akumulatorski čistač prozora se pohranjuje u isporučenom zidnom nosaču na jednostavan način koji štedi prostor. BRILLIANTO se isporučuje bez baterije ili punjača. Dostupni su zasebno, npr. kao praktičan početni set. Komplet teleskopskih šipki za čišćenje visokih prozora, set mlaznica za čišćenje uskih i velikih staklenih površina i zaštitni poklopac baterije su također dostupni zasebno kao praktični dodaci za Einhell akumulatorski čistač prozora BRILLIANTO.

Dostava za pakete (kg) KM
od 0 do 10 kg 12,00
od 10 do 20 kg 12,00
od 20 do 30 kg 13,00
od 30 do 40 kg 26,00
od 40 do 50 kg 29,00
od 50 do 70 kg 40,00
od 70 do 80 kg 50,00
od 80 do 100 kg 53,00
od 100 do 150 kg 60,00
od 150 do 250 kg 66,00
od 250 do 300 kg 75,00
od 300 do 400 kg 85,00
od 400 do 500 kg 120,00
od 500 do 600 kg 140,00

*Besplatna isporuka artikala do 20 km udaljenosti od naših poslovnih centara.

*Minimalni iznos narudžbe je 20KM.

UPC kartično plaćanje

UPC sistem kartičnog plaćanja je usluga Raiffeisen banke koja omogućava elektronsku trgovinu uz prihvat MasterCard i Visa kartica prema najvišim svjetskim standardima sigurnosti. Omogućeno je da plaćate iz bilo kojeg dijela svijeta tim karticama bez obzira koja banka je izdavalac kartice. Plaćanje možete izvršiti bez obzira da li je riječ o debitnim, kreditnim, shopping ili revolving karticama.

Kartice za plaćanje

Plaćanje pouzećem na adresi

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Kupac je dužan da obavijesti prodavca ukoliko je roba oštećena prilikom transporta ili ukoliko proizvod ne odgovara karakteristikama koje je naručio kupac. U tom slučaju prodavac će u što kraćem roku provjeriti stanje pošiljke i poslati novu, odnosno kupac će moći da zamijeni proizvod ili vrati u zamjenu za novac unutar 8 dana od preuzimanja robe. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe unutar 8 dana od preuzimanja, da je proizvod kojeg ste naručili neispravan, molimo Vas da nas kontaktirate i pošaljite informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili Vašim korisničkim imenom i opisom na email [email protected], ili nas pozovite na +387 32 443 411 ili putem društvenih mreža.

⚠ Napomena: Prikazane cijene na Webshopu važe samo ukoliko se isporučuje iz Prodajnog centra u Zenici. Za sve ostale Prodajne centre i dostavu, cijena na upit [email protected] ! ⚠


Minimalni iznos za besplatnu dostavu 20 km od Prodajnog centra iznosi 20 KM