Premaz biocidni Capatox 5 lit CAPAROL

Premaz biocidni Capatox 5 lit CAPAROL

Ljepilo PU za ljepljenje izolacije TKK 750ml

Ljepilo PU za ljepljenje izolacije TKK 750ml

Boja za keramiku eco Ceramix tessarol 0,75 lit HELIOS

Ekološki prihvatljiva neprozirna boja za ukrašavanje i zaštitu keramičkih pločica i staklenih površina u kuhinjama, kupaonicama te drugim unutarnjim p...Pregledaj potpun opis proizvoda

25,80 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
800319

Ekološki prihvatljiva neprozirna boja za ukrašavanje i zaštitu keramičkih pločica i staklenih površina u kuhinjama, kupaonicama te drugim unutarnjim površinama (PVC, kositrenog lim, aluminij). Proizvod je spreman za upotrebu i nanosi se izravno na podlogu kistom, valjkom ili prskanjem. Primjena temeljne boje nije potrebna.

TESSAROL CERAMIX je prikladna za kratkotrajni kontakt s vodom na okomitim površinama (koje odvode vodu), ali ne smije biti u neprekidnom kontaktu s vodom. Proizvod također nije prikladan za bojanje vodoravnih i podnih površina, samočistećih keramičkih pločica, sauna i parnih kupelji i sl.

Značajke:
otporan na kućanska sredstva za čišćenje
dobra mehanička svojstva
satenski završni izgled
ekološki prihvatljiv
brzo sušenje bez neugodnih mirisa
Potrošnja:
1 l pokriva 10–12 m2 površine u 1 nanosu.


Jedinice pakiranja:
Detaljnije informacije na raspolaganju su u tehničkim informacijama.

Nijanse boje:
Bijela, HGMIX.

Savjet:
Preporučujemo da prije korištenja proizvoda pročitate tehničke informacije. Proizvod se ne smije zamrzavati, pohranite ga na temperaturi između +5 °C i +35 °C i ne izlažite ga izravnoj sunčevoj svijetlosti. Ne izlijevajte proizvod u sustav otpadnih voda.
https://www.helios-deco.com/hr/proizvodi/premazi-za-plastike-tvrdi-pvc/pokrivni-premazi-pvc/tessarol-ceramix/

Dostava za pakete (kg) KM
od 0 do 10 kg 12,00
od 10 do 20 kg 12,00
od 20 do 30 kg 13,00
od 30 do 40 kg 26,00
od 40 do 50 kg 29,00
od 50 do 70 kg 40,00
od 70 do 80 kg 50,00
od 80 do 100 kg 53,00
od 100 do 150 kg 60,00
od 150 do 250 kg 66,00
od 250 do 300 kg 75,00
od 300 do 400 kg 85,00
od 400 do 500 kg 120,00
od 500 do 600 kg 140,00

*Besplatna isporuka artikala do 20 km udaljenosti od naših poslovnih centara.

*Minimalni iznos narudžbe je 20KM.

UPC kartično plaćanje

UPC sistem kartičnog plaćanja je usluga Raiffeisen banke koja omogućava elektronsku trgovinu uz prihvat MasterCard i Visa kartica prema najvišim svjetskim standardima sigurnosti. Omogućeno je da plaćate iz bilo kojeg dijela svijeta tim karticama bez obzira koja banka je izdavalac kartice. Plaćanje možete izvršiti bez obzira da li je riječ o debitnim, kreditnim, shopping ili revolving karticama.

Kartice za plaćanje

Plaćanje pouzećem na adresi

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Kupac je dužan da obavijesti prodavca ukoliko je roba oštećena prilikom transporta ili ukoliko proizvod ne odgovara karakteristikama koje je naručio kupac. U tom slučaju prodavac će u što kraćem roku provjeriti stanje pošiljke i poslati novu, odnosno kupac će moći da zamijeni proizvod ili vrati u zamjenu za novac unutar 8 dana od preuzimanja robe. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe unutar 8 dana od preuzimanja, da je proizvod kojeg ste naručili neispravan, molimo Vas da nas kontaktirate i pošaljite informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili Vašim korisničkim imenom i opisom na email [email protected], ili nas pozovite na +387 32 443 411 ili putem društvenih mreža.

⚠ Napomena: Prikazane cijene na Webshopu važe samo ukoliko se isporučuje iz Prodajnog centra u Zenici. Za sve ostale Prodajne centre i dostavu, cijena na upit [email protected] ! ⚠


Minimalni iznos za besplatnu dostavu 20 km od Prodajnog centra iznosi 20 KM