BELINKA ulje za kontakt sa hranom 0,5 lit

Belinka Oil Food Contact je bio impregnacija na osnovi rafiniranih biljnih i mineralnih ulja, s dodanim aromatskim uljima, koja se koristi za zaštitu ...Pregledaj potpun opis proizvoda

15,95 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
805424

Belinka Oil Food Contact je bio impregnacija na osnovi rafiniranih biljnih i mineralnih ulja, s dodanim aromatskim uljima, koja se koristi za zaštitu i održavanje masivnih i furniranih unutarnjih drvenih površina. Prikladna je za površine koje su u dodiru s hranom ili koje su namijenjene pripremi i posluživanju hrane.

- bezbojna bio impregnacija
- za zaštitu i održavanje drvenih površina koje dolaze u dodir s hranom
- impregnacija se upija duboko u drvo i čini površinu vodootpornom

Koristi se za impregnaciju i održavanje masivnih i furniranih drvenih površina koje se koriste za pripremu i posluživanje hrane (kuhinjski pult, stol, kolica za posluživanje, itd.). Površine premazane Belinka Oil Food Contact kasnije je potrebno obraditi istim proizvodom. Interval potrebnog održavanja ovisi o vrsti drva, mehaničkom opterećenju i izloženosti vlazi. Kuhinjske elemente koji su često izloženi vlazi potrebno je češće obrađivati. Belinka ulja pripremljena su s prirodnim sastojcima, nisu štetna za zdravlje i ekološki su prihvatljiva.

Upozorenje
Krpe natopljene uljem je nakon korištena potrebno natapati u vodi ili spaliti, inače može doći do samozapaljenja.

Upotreba:
Nanosi se na drvene površine bez masnoća, voska i drugih nečistoća. Prije nanošenja, drvena površina mora biti dobro izbrušena i isprašena. Prije nanošenja ulja, površina mora biti dobro osušena, inače zaštita neće biti zadovoljavajuća. Prije korištenja proizvod dobro promiješajte. Ulje obilno nanesite koristeći krpu, četku ili valjak. Nakon približno 10-15 minuta, obrišite višak ulja čistom, upijajućom krpom ili upijajućim papirom i potom izglancajte površinu suhom krpom. Kako bi povećali izdržljivost drveta postupak ponovite nakon 24 sata. Drvo je dobro zaštićeno kad više ne upija ulje. Za vrijeme nanošenja proizvoda potrebno je nositi zaštitnu odjeću. Za vrijeme nanošenja omogućite prozračivanje. Preporučujemo da Belinka Oil Food Contact ne nanosite ako je temperatura ispod 15 °C. Odmah nakon korištenja alat očistite vodom i deterdžentom ili bijelim špiritom.

Tehnički podaci:
Sastav: biljna i mineralna ulja i aditivi. Potrošnja: 50 - 100 ml/m2 drvene površine, ovisno o vrsti, upojnosti i prethodnoj obradi drveta. Sušenje: 24 sata (pod normalnim uvjetima, T = 20 °C, relativna vlažnost zraka 65 %). Vrijeme sušenja je duže na nižim temperaturama i višoj vlažnosti zraka. Čišćenje alata: vodom i deterdžentom ili bijelim špiritom. Pohrana: u originalno zatvorenom pakiranju na temperaturi između 5 °C i 30 °C. Plamište: iznad 100 °C. Jedinica pakiranja: 0.5 l.

Izračun potrošnje:
1m2 = 0,1 lit (za jedan nanos)

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:BELINKA ulje za kontakt sa hranom 0,5 lit
Dostava za pakete (kg) KM
do 20 kg 9,05
od 20 do 30 kg 9,35
od 30 do 40 kg 18,70
od 40 do 50 kg 21,60
od 50 do 70 kg 29,50
od 70 do 80 kg 34,40
od 80 do 100 kg 39,30
od 100 do 150 kg 45,20
od 150 do 250 kg 49,15
od 250 do 300 kg 54,05
od 300 do 400 kg 71,75
od 400 do 500 kg 83,55
od 500 do 600 kg 88,45

*Besplatna isporuka artikala do 20 km udaljenosti od naših poslovnih centara.

UPC kartično plaćanje

UPC sistem kartičnog plaćanja je usluga Raiffeisen banke koja omogućava elektronsku trgovinu uz prihvat MasterCard i Visa kartica prema najvišim svjetskim standardima sigurnosti. Omogućeno je da plaćate iz bilo kojeg dijela svijeta tim karticama bez obzira koja banka je izdavalac kartice. Plaćanje možete izvršiti bez obzira da li je riječ o debitnim, kreditnim, shopping ili revolving karticama.

Kartice za plaćanje

Plaćanje pouzećem na adresi

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Kupac je dužan da obavijesti prodavca ukoliko je roba oštećena prilikom transporta ili ukoliko proizvod ne odgovara karakteristikama koje je naručio kupac. U tom slučaju prodavac će u što kraćem roku provjeriti stanje pošiljke i poslati novu, odnosno kupac će moći da zamijeni proizvod ili vrati u zamjenu za novac unutar 8 dana od preuzimanja robe. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe unutar 8 dana od preuzimanja, da je proizvod kojeg ste naručili neispravan, molimo Vas da nas kontaktirate i pošaljite informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili Vašim korisničkim imenom i opisom na email webshop[email protected], ili nas pozovite na +387 32 443 411 ili putem društvenih mreža.