ROŠTILJ SA DRVENIM LETVICAMA

ROŠTILJ SA DRVENIM LETVICAMA

PRSKALICA GARDEN Hobby 12 l

PRSKALICA GARDEN Hobby 12 l

BELIF belosan granule 900g

BELOSAN granule 900g, Visokoaktivno dezinfekciono sredstvo koje sadrži cca 60% aktivnog hlora

- Djeluje na vegetativne oblike gram-pozitivnih...Pregledaj potpun opis proizvoda

15,50 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
505853

BELOSAN granule 900g, Visokoaktivno dezinfekciono sredstvo koje sadrži cca 60% aktivnog hlora

- Djeluje na vegetativne oblike gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija, alge, plijesni i viruse (hepatitis A, B),
- Ima široko područje primjene, namijenjen su za vanjsku dezinfekciju svih površina, predmeta, opreme i uređaja, dezinfekciju pitke vode, rekreacionih i terapeutskih bazena,
- Sredstvo ima oksidaciono dejstvo i ne smije se miješati sa dušikovim spojevima, alkalijama i kiselinama,
- Rastvor Belosan granule ne pjeni, stoga se može koristiti u CIP sistemima.

SASTAV I OSOBINE

Belosan granule su visokoaktivno dezinfekciono sredstvo koje sadrži cca 60% aktivnog hlora vezanog kao natrij dihlorizocijanurat dihidrat. Zbog visokog sadržaja aktivnog hlora efikasno je sredstvo za sve potrebe vanjske dezinfekcije. Belosan granule imaju široki spektar antimikrobnog djelovanja, djeluje na vegetativne oblike gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija, alge, plijesni i viruse (hepatitis A, B).

PODRUČJE PRIMJENE

Belosan granule imaju široko područje primjene, namijenjene su za vanjsku dezinfekciju svih površina, predmeta, opreme i uređaja, dezinfekciju pitke vode, rekreacionih i terapeutskih bazena. Vrlo efikasne za dezinfekciju u ugostiteljskim objektima, obdaništima, školskim i zdravstvenim ustanovama za dezinfekciju pribora za jelo, posuđa, podova, zidova, stepeništa i sanitarnih prostorija, i sl. Upotrebljavaju se na svim mjestima gdje je potreban visoki stepen mikrobiološke čistoće kao što su u: mesnim industrijama, mljekarstvu, industrijama za proizvodnju piva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, vinarijama, uljarama, peradarskim farmama, stočnim farmama i sl.

NAČIN UPOTREBE:

Belosan granule se upotrebljavaju rastvorene u vodi, a doziraju pomoću priložene mjere za doziranje. Jedna dozirna kašika do oznake = 4 g.

UPOZORENJE

Sredstvo ima oksidaciono dejstvo i ne smije se miješati sa dušikovim spojevima, alkalijama i kiselinama.
Ne smije se udisati prašina koja je eventualno nastala prilikom rukovanja sa sredstvom. Ne smije doći u dodir sa kožom, sluznicama i očima. Ako se to dogodi, potrebno je ispiranje sa 1-2% otopinom sode bikarbone, a zatim potražiti liječničku pomoć.
Pri radu sa granulatom i rastvorima preporučuje se korištenje zaštitne opreme.

KOROZIVNOST

Belosan granule ukoliko se koriste po uputstvu mogu se koristiti za dezinfekciju svih vrsta materijala pri čemu sredstvo ne djeluje korozivno.

PJENJENJE

Rastvor Belosan granule ne pjeni, stoga se može koristiti u CIP sistemima.

Dostava za pakete (kg) KM
od 0 do 10 kg 12,00
od 10 do 20 kg 12,00
od 20 do 30 kg 13,00
od 30 do 40 kg 26,00
od 40 do 50 kg 29,00
od 50 do 70 kg 40,00
od 70 do 80 kg 50,00
od 80 do 100 kg 53,00
od 100 do 150 kg 60,00
od 150 do 250 kg 66,00
od 250 do 300 kg 75,00
od 300 do 400 kg 85,00
od 400 do 500 kg 120,00
od 500 do 600 kg 140,00

*Besplatna isporuka artikala do 20 km udaljenosti od naših poslovnih centara.

*Minimalni iznos narudžbe je 20KM.

UPC kartično plaćanje

UPC sistem kartičnog plaćanja je usluga Raiffeisen banke koja omogućava elektronsku trgovinu uz prihvat MasterCard i Visa kartica prema najvišim svjetskim standardima sigurnosti. Omogućeno je da plaćate iz bilo kojeg dijela svijeta tim karticama bez obzira koja banka je izdavalac kartice. Plaćanje možete izvršiti bez obzira da li je riječ o debitnim, kreditnim, shopping ili revolving karticama.

Kartice za plaćanje

Plaćanje pouzećem na adresi

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Kupac je dužan da obavijesti prodavca ukoliko je roba oštećena prilikom transporta ili ukoliko proizvod ne odgovara karakteristikama koje je naručio kupac. U tom slučaju prodavac će u što kraćem roku provjeriti stanje pošiljke i poslati novu, odnosno kupac će moći da zamijeni proizvod ili vrati u zamjenu za novac unutar 8 dana od preuzimanja robe. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe unutar 8 dana od preuzimanja, da je proizvod kojeg ste naručili neispravan, molimo Vas da nas kontaktirate i pošaljite informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili Vašim korisničkim imenom i opisom na email [email protected], ili nas pozovite na +387 32 443 411 ili putem društvenih mreža.

⚠ Napomena: Prikazane cijene na Webshopu važe samo ukoliko se isporučuje iz Prodajnog centra u Zenici. Za sve ostale Prodajne centre i dostavu, cijena na upit [email protected] ! ⚠


Minimalni iznos za besplatnu dostavu 20 km od Prodajnog centra iznosi 20 KM