Set brzi punjač i baterija 18 V 4-6 Ah 6A Boster PXC EINHELL

Set brzi punjač i baterija 18 V 4-6 Ah 6A Boster PXC EINHELL

Pila ubodna aku.18V Solo DJV182Z MAKITA

Pila ubodna aku.18V Solo DJV182Z MAKITA

Baterija aku.18V 5-8Ah Multi-Ah PXC EINHELL

Proizvođač Einhell
Model Power X-Change 18 V / 5-8 Ah Multi-Ah
Kataloška oznaka 4511600
Napon 18 V
Tip Li-Ion
Kapacitet 5 ili 8 Ah (pri...Pregledaj potpun opis proizvoda

Normalna cijena 259,00 KM Posebna cijena 199,00 KM
SKU
214336

Proizvođač Einhell
Model Power X-Change 18 V / 5-8 Ah Multi-Ah
Kataloška oznaka 4511600
Napon 18 V
Tip Li-Ion
Kapacitet 5 ili 8 Ah (pritiskom na dugme se bira kapacitet)
Težina 1.05 kg
Dodatne informacije Maks. snaga: 1350 W
ABS aktivni sistem upravljanja baterijom
Prikaz napunjenosti baterije u procentima
Izbor kapaciteta između 5 ili 8 Ah pritiskom na dugme
Einhell 18V 5–8 Ah Multi-Ah PXC PLUS dio je Einhellovog multifunkcionalnog i beskonačno kombinovanog Power X-Change baterijskog sistema. Univerzalne baterije Power X-Change snabdijevaju sve akumulatorske alate u cijeloj porodici proizvoda u sektoru vrtova i radionica snagom i izdržljivošću. Prednosti za kupce su jasne: s jednom baterijom i jednim punjačem za sve uređaje, ne samo da uštedite značajne troškove pri kupovini, njegova univerzalna priroda štiti okolinu i nudi fleksibilnost u domu i vrtu. Neće biti nereda i haosa sa širokim izborom baterija i punjača za svaki pojedinačni uređaj. Zahvaljujući MULTI-Ah tehnologiji, može se koristiti kao baterija od 8 Ah za maksimalno vrijeme rada i kao baterija od 5 Ah za 3x duži ukupni vijek trajanja. Najnovija generacija litijum-jonskih ćelija obezbeđuje 100% više snage za maksimalne performanse u svim primenama. PLUS tehnologija također znači dodatnu snagu za intenzivan rad. Osim toga, visokokvalitetna baterija otporna je na memorijski efekat i samopražnjenje koje se obično događa u baterijama za stalnu, veliku snagu. 18V 5–8 Ah Multi-Ah Power X-Change PLUS je vrhunska baterija u Power X-Change porodici i takođe je pogodna za upotrebu TWIN PACK-a u 36V aplikacijama. ABS aktivni sistem upravljanja baterijom vođen procesom kontinuirano prati postavke baterije pomoću integriranog mikroprocesora. Ovo osigurava maksimalnu sigurnost, optimalne performanse uređaja, maksimalno vrijeme rada i maksimalni vijek trajanja. Tačno, trenutno stanje napunjenosti u % može se kontrolisati na digitalnom displeju. Kućište je otporno na prašinu, korozije i mehaničkih utjecaja zahvaljujući svojoj konstrukciji. Gumeni premaz daje bateriji visoku zaštitu od udara i dobro prianjanje. Zahvaljujući udubljenom rukohvatu, može se lako ukloniti sa svih jedinica.
Univerzalna upotreba za sve Power X-Change uređaje
Multi-Ah tehnologija: 8 Ah baterija za maks. Kapacitet ili baterija od 5 Ah
Najnovije ćelije: više snage uz kompaktniji i lakši dizajn
Tačan prikaz stanja napunjenosti u % preko digitalnog displeja
Plus tehnologija: više snage za intenzivan rad
Sistem upravljanja baterijom (ABS) za optimalno praćenje baterije
Najbolje performanse, sigurnost, izdržljivost i vijek trajanja zahvaljujući ABS-u
Nema efekta memorije zahvaljujući visokokvalitetnim Li-ion ćelijama
nisko samopražnjenje i visoka, konstantna snaga
Visoka zaštita od udara i dobro prianjanje zahvaljujući gumiranom kućištu
Uvučena ručka za praktično uklanjanje
Kućište zaštićeno od prašine, korozije i mehaničkih oštećenja
Pogodno za TWIN-PACK upotrebu u aplikacijama od 36V koje zahtijevaju snagu

Dostava za pakete (kg) KM
od 0 do 10 kg 7,10
od 10 do 20 kg 9,45
od 20 do 30 kg 11,70
od 30 do 40 kg 23,35
od 40 do 50 kg 27,05
od 50 do 70 kg 36,90
od 70 do 80 kg 43,00
od 80 do 100 kg 49,15
od 100 do 150 kg 56,50
od 150 do 250 kg 61,45
od 250 do 300 kg 67,60
od 300 do 400 kg 89,70
od 400 do 500 kg 104,40
od 500 do 600 kg 110,60

*Besplatna isporuka artikala do 20 km udaljenosti od naših poslovnih centara.

*Minimalni iznos narudžbe je 20KM.

UPC kartično plaćanje

UPC sistem kartičnog plaćanja je usluga Raiffeisen banke koja omogućava elektronsku trgovinu uz prihvat MasterCard i Visa kartica prema najvišim svjetskim standardima sigurnosti. Omogućeno je da plaćate iz bilo kojeg dijela svijeta tim karticama bez obzira koja banka je izdavalac kartice. Plaćanje možete izvršiti bez obzira da li je riječ o debitnim, kreditnim, shopping ili revolving karticama.

Kartice za plaćanje

Plaćanje pouzećem na adresi

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Kupac je dužan da obavijesti prodavca ukoliko je roba oštećena prilikom transporta ili ukoliko proizvod ne odgovara karakteristikama koje je naručio kupac. U tom slučaju prodavac će u što kraćem roku provjeriti stanje pošiljke i poslati novu, odnosno kupac će moći da zamijeni proizvod ili vrati u zamjenu za novac unutar 8 dana od preuzimanja robe. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe unutar 8 dana od preuzimanja, da je proizvod kojeg ste naručili neispravan, molimo Vas da nas kontaktirate i pošaljite informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili Vašim korisničkim imenom i opisom na email [email protected], ili nas pozovite na +387 32 443 411 ili putem društvenih mreža.

⚠ Napomena: Prikazane cijene na Webshopu važe samo ukoliko se isporučuje iz Prodajnog centra u Zenici. Za sve ostale Prodajne centre i dostavu, cijena na upit [email protected] ! ⚠


Minimalni iznos za besplatnu dostavu 20 km od Prodajnog centra iznosi 20 KM