Ovo je demo trgovina. Narudžbe neće biti obrađene niti naplaćene. Slobodno se registrirajte i istražite mogućnosti našeg shopa.

AURORA R.G.Baterija za bide VALVEX

AURORA Rose Gold Baterija za umivaonik VALVEX - Klasičnog oblika i suptilnog dizajna. Slavina Aurora Rose Gold prijedlog je za ljude kojima je stalo d...Pregledaj potpun opis proizvoda

137,00 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
730101

AURORA Rose Gold Baterija za umivaonik VALVEX - Klasičnog oblika i suptilnog dizajna. Slavina Aurora Rose Gold prijedlog je za ljude kojima je stalo do interijera koji se odlikuje plemenitim stilskim rješenjima. Klasičnog oblika, pametno prokrijumčarenog suptilnog dizajna i neobične boje koja će očarati čula i oduševiti svojom originalnošću. Uštedu vode i novca garantira aerator SAVE MONEY, koji smanjuje protok do 4,5 l / min bez obzira na pritisak vode, smanjujući na taj način njegovu potrošnju. Zahvaljujući upotrebi ovih rješenja i najkvalitetnijih komponenti možete uštedjeti do 50% troškova potrošnje vode! Glatka i precizna regulacija vode, osigurana visokokvalitetnom keramičkom miješalicom, nadopunjuje težnju za savršenstvom. Uz to, kako bi se olakšala instalacija slavina, korišten je sistem EASY FIX, koji je inovativan način jednostavne instalacije, značajno smanjujući vrijeme instalacije.

Određene informacije
Tip: Slavina za umivaonik
Način montaže: Jedna rupa
Klasa protoka: Z
Regulator: O35
Neto težina: 1,142kg

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:AURORA R.G.Baterija za bide VALVEX