Kotao na pelet INTERIO 14kW (etaž) THERMOFLUX

Thermoflux Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namijenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompakt...Pregledaj potpun opis proizvoda

3.448,00 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
790164

Thermoflux Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namijenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smjestiti u najmanje prostorije. Spremnik peleta kapaciteta 50 kg, digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

Za sve one koji žele riješiti pitanje zagrijavanja prostora a imaju problem sa smještajem kotla Interio 22 predstavlja pravo rješenje i idealan izbor. Kotlovi posjeduju vertikalni cijevni izmjenjivač topline i namijenjeni su priključenju na sistem centralnog grijanja. Kotlovi su toplotno izolirani te skoro da nemaju gubitke topline u prostor. Upravljačka ploča omogućuje jednostavnu regulaciju temperature, promjene opcija i prilagođavanja prema individualnim potrebama i zahtjevima korisnika. Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje) te mogućnost priključka sobnog termostata pružaju udobnost potpuno automatskog zagrijavanja Vašeg doma kada god to poželite. Kotlovi na pelet Interio spajaju lijep dizajn, ekonomično zagrijavanje i udobnost koje pruža centralno grijanje.

Thnički podaci:
Masa kotla: 240 kg
Raspon snage rada: 7-22kW
Sadržaj vode: 40L
Potrebni podtlak dimnjakam: 0,05-0,12 Bar
Polazni / povratni vod: 1''
Temp. dimnih plinova max snaga: oCcca 160
Radna temperatura min/max: oC50-80
Max radni pritisak: 2,5 Bar
Min/max potrošnja peleta: 1,3 / 4,8kg/h
Dubina: 785mm
Širina: 620mm
Visina: 1250mm
Promjer dimnjače: 80mm
Visina odvoda / povrat: 640/150mm
Zapremnina spremnika: 45kg
Potrošnja el. energije nominalno/max: 90 / 430W
Prečnik dimovodnog izlaza: 80mm
Visina sredine dimovodnog izlaza: 278mm
Gorivo: Pelet

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Kotao na pelet INTERIO 14kW (etaž) THERMOFLUX
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!