Kamin INTERIO (voda) 20kW s pumpom THERMOFLUX

Kamin na pelet INTERIO oduševit će Vas po pitanju kvalitete, dizajna i brzine zagrijavanja. Za sve one koji žele riješiti pitanje zagrijavanja prostora, a ujedno dobiti i veoma lijep uređaj kamin Interio prestavlja idealan izbor...Pregledaj potpun opis proizvoda

Normalna cijena 3.350,00 KM Posebna cijena 2.847,50 KM
Dostupnost: Dostupno
SKU
790168

Kamin na pelet INTERIO oduševit će Vas po pitanju kvalitete, dizajna i brzine zagrijavanja. Za sve one koji žele riješiti pitanje zagrijavanja prostora, a ujedno dobiti i veoma lijep uređaj kamin Interio prestavlja idealan izbor. Kamin Interio posjeduje vodeni izmjenjivač i namijenjen je priključenju na sistem centralnog grijanja. Pod ove vrste kamina većina toplotne energije se prenosi na vodu u sistemu za zagrijavanje radijatora, a dio se isijava kroz staklo u prostor.

Kamini su spremni za ugradnju i imaju ugrađenu cirkulacionu pumpu, ekspanzionu posudu i sigurnosni ventil.

Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje) , te mogućnost priključka sobnog termostata koji gasi kamin kada postigne zadanu temperaturu pružaju udobnost potpuno automatskog zagrijavanja Vašeg doma kada god to poželite. Kamini na pelet Interio spajaju lijep dizajn, ekonomično zagrijavanje i udobnost koje pruža centralno grijanje.

Novi dizajn kombinacija je klasike i modernoga. Moderno dizajnirana vrata sa skrivenom ručkom odlično se slažu sa bočnim stranama od klasičnih ručno obrađenih keramičkih pločica. Plamen koji se vidi kroz staklo u Vašem će domu stvoriti ugodnu i gostoljubivu atmosferu.

Toplinski učinak: 4-18kW
Sadržaj vode u kaminu: 25L
Masa kotla: 214 kg
Polazni/povratni vod: 1"
Temp. dimnih plinova: cca 160°C
Max. radna temperatura: 85°C
Visina do sredine dimnjače-min.: 176
Dubina kamina: 650
Širina kamina: 630mm
Visina kamina: 1000mm
Širina sa silosom: 1150mm
Promjer dimnjače: 80mm
Visina odvoda / povratmm925,5/142,5
Količina peleta u spremniku stand.. / prošir.kg30
Potrošnja el. energije: nominalno/max.W90/340
Temperatura vode na izlazu: min / max °C55/85
Dimenzija stakla: 318x236x4mm
Potrošnja peleta: min / max kg/h1,3/4
Gorivo: pellet

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Kamin INTERIO (voda) 20kW s pumpom THERMOFLUX