Novosti

“PERO” na konferenciji “Dan PANTHEON računovođa”

Dana 29.01.2020. godine, održana je konferencija “Dan PANTHEON računovođa” u organizaciji kompanije Datalab BH, u Sarajevu. Otvarajući konferenciju direktor Datalaba BH, Nedim Pašić kazao je da su promjene jedina izvjesnost, a da su ažurnost, pravovremenost, tačnost i istinost osnovni principi koji su ostali temelj računovodstva.

Poseban naglasak je bio na PANTHEON uslugama za ePoslovanje: PANTHEON Workflow, eDokumentacija, Sigurnosna kopija i eKnjiženje, koje do krajnjih korisnika Datalab pruža u saradnji sa  partnerom, kompanijom BH Telecom.

Od 2005. godine, “PERO” Zenica d.o.o. je dio ove zajednice koja radi na digitalizaciji i njenoj primjeni, dok od 2006. godine kreće sa implementiranjem PANTHEONa. Prisustvom na konferenciji i našim učešćem posredstvom predstavnica iz odjela Računovodstvo i Knjigovodstvo, “PERO” nastavlja put digitalizacije i unaprjeđenja.

Izvor: Akta.ba


“PERO” na Sarajevo Business Forumu 2020

Dana 21.01.2020. godine, u prisustvu stotinjak privrednika sa područja Zeničko-dobojskog kantona, održana poslovna konferencija na kojoj su predstavljene mogućnosti i potencijali na 11. Sarajevo Business Forumu. Konferenciju su organizirali BBI VIP Business Club i Bosna Bank International (BBI) u saradnji s Privrednom/gospodarskom komorom F BiH, Privrednom komorom Zeničko-dobojskog kantona i Zeničkom razvojnom agencijom (ZEDA). “PERO” Zenica d.o.o., na čelu sa dipl. ecc. i certificiranim računovođom, Larisom Kadić, bilo je dio konferencije time je potvrđeno da “PERO” ide u korak sa budućnošću!


“CORPUS 3D” U PERU!

Dana 17.01.2020. godine, u sali za prezentacije “PERA” Zenica d.o.o., proizvodni tehnolog Enes Haseljić, održao je prezentaciju o programskoj podršci stolarima “CORPUS 3D” našim uposlenicima Podružnica Jajce, Maglaj i Vareš. Od sada, reznice pločastog namještaja naših Podružnica, bogatije su za novo programsko rješenje!