1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Roba po odjelima

PERO i NEXE - Prezentacija novog crijepa

Centar za gradnju i uređenje doma „PERO“  Zenica d.o.o. 26.06.2014. god. organizovao je prezentaciju  novog NEXE crijepa firme DILJ d.o.o. Vinkovci.

Prezentacija je održana u prostorijama firme “PERO”, a program druženja je osim edukacijskog dijela, obuhvatio praktični kao i neformalni dio uz zakusku i druženje

Edukacijski dio bio je popraćen od strane savjetnika za primjenu proizvoda, Maria Stjepanovića te su se prisutni, majstori krovopokrivači kao i uposlenici PERO Prodajnih centara, imali priliku upoznati sa novim modelom Nexe crijepa velikog formata – Glinex Premium, što je i bio glavni cilj ovog druženja. Pored navedenog, istaknute su i prednosti termo bloka u odnosu na klasični program, prezentirana je i Nexe krovna oprema, a krovopokrivačima je prezentiran i Nexe klub krovopokrivača čiji članovi ostvaruju razne pogodnosti koje proizlaze iz sakupljenih bodova.

Praktični dio podrazumijevao je demonstraciju polaganja Glinex Premium crijepa, te isticanje njegovih prednosti u odnosu na postojeće crijepove.

Glinex Premium vrhunski je kontinentalni crijep, dvostruko utoreni s rupom za čavao. Glavna prednost ovog crijepa je mogućnost kliznog letvanja što ga čini savršenim kako za novogradnju, tako i za sanacije postojećih krovišta. Veliko pomično područje i smanjeno opterećenje pokrova od samo 39 kg/m2 čini ga jednostavnim za primjenu, što u konačnici pridonosi uštedi kod investicije. Uz funkcionalan i moderan dizajn, garancije na valitetu od 40 godina, odabir GLINEX PREMIUMA predstavlja sigurnu i pravu odluku za Vaš krov.

U posljednja dva mjeseca, ovo je drugi događaj edukativnog karaktera kojeg PERO, Centar za gradnju i uređenje doma organizuje u Zenici.

Prezentacija je završila  uz zakusku, koja je bila dodatna prilika za razvoj saradnje i ideja.

 

PERO i ROFIX - Dan za majstore

19.04.2014. godine, u saradnji sa kompanijom ROFIX, . organizovali smo druženje i prezentaciju asortimana ROFIX-ovih proizvoda. Uz prodaju po akcijskim cijenama, vrijeme je iskorišteno i za druženje, upoznavanje, te razmjenu informacija.


Cjelodnevni program u organizaciji kompanija PERO i ROFIX je bio pun pogodak, jer je iskorišten i za upoznavanje sa poslovnim partnerima, kao i sticanje novih iskustava iz oblasti koje se tiču odabira, postavljanja, te korištenja široke palete proizvoda ove renomirane kompanije. Najveći kupci Rofixa na taj dan dobili su i poklone…

 

Nastojimo kontinuirano provoditi slična druženja i prezentacije sa svojim dobavljačima i poslovnim partnerima, a sve u cilju povezivanja korisnika, kupaca i proizvođača, te razmjene korisnih informacija "u prvom licu", odnosno direktno.


 

Novo radno vrijeme u PERO PC Zenica i Salonu PERO ENTERIER

 

Od 18.08.2013. godine uvodimo novo radno vrijeme u Prodajnom Centru PERO Zenica i Salonu PERO ENTERIER!

Osim uobičajenog radnog vremena radnim danima i subotom, odsad nas možete posjetiti i NEDJELJOM od 08:00 do 14:00 h!

 


Otvorena reznica pločastih materijala u PC Maglaj

 

 REZNICA U MAGLAJU!

 

U Prodajnom centru „PERO“ Maglaj, preduzeća "PERO" Zenica d.o.o.  svečano je 04.07.2013. godine pušten u rad pogon za rezanje i obradu pločastih materijala opremljen vertikalnim raskrajačem i odgovarajućom pratećom mašinom za kantanje izrezanih ploča.

Otvaranju pogona je prisustvovao i načelnik Općine Maglaj Mehmed Mustabašić koji je istakao da je najbolji odgovor na svjetsku ekonomsku krizu proizvodnja i novo zapošljavanje.

On je dodao da je gradska uprava spremna podržati svako novo preduzeće pogotovo one koji otvaraju nova radna mjesta ili proizvode za izvoz.

                

Direktor "PERO" Zenica d.o.o. Mladen Perić istakao je da je ovo privatno preduzeće ispunilo obećanje dato prilikom prošlogodišnjeg otvaranja Prodajnog centra Maglaj, da će konstantno raditi na proširenju svojih usluga i ponude, te da će se pobrinuti da poveća broj zaposlenih radnika. Novi pogon će omogućiti direktno zapošljavanje dva nova radnika i stvoriti pretpostavke za indirektno upošljavanje malih obrtnika, stolara koji mogu koristiti usluge ove moderne reznice. Inače kompletna investicija u adaptaciju prostora i mašine iznosi cca. 300.000 KM.

Finalni produkt ovog pogona je interesantan svim stolarskim radnjama, hobi majstorima, svim krajnjim kupcima koji grade ili renoviraju novi namještaj, dijelove namještaja, kuhinje, plakare ili sl. i kao takav omogućava naslanjanje tih malih ili srednjih obrta na ovaj pogon, oslobađa ih investicije u mašine, te na taj način indirektno utiče na održivi razvoj i stvaranje novih radnih mjesta.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na broj: +387 (0)32 617 777 ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

PERO KUĆU GRADI


"PERO" Zenica d.o.o. - partnerska firma u Lyoness grupi

"PERO" Zenica d.o.o. - partnerska firma u Lyoness grupi

Od 22.5.2013. godine „PERO“ Zenica d.o.o. je novo partnersko preduzeće u programu lojalnosti sa firmom „Lyoness“ d.o.o. Sarajevo. Lyoness je internacionalna kupovna zajednica prisutna u različitim zemljama i granama djelatnosti, kao i program lojalnosti za regionalnu, nacionalnu i internacionalnu trgovinu.

Našim kupcima nudimo mogućnost da u slučaju kupovine u našim Prodajnim centrima (Zenica, Vlašić, Vareš, Jajce, Maglaj) Lyoness članovi registruju iznos kupovine preko Lyoness Cashback kartice.

Registraciju iznosa kupovine kupci mogu izvršiti na blagajni u našem Prodajnom centru u Zenici, Sarajevska 97 na osnovu fiskalnog računa i Lyoness Cashback kartice.

Više informacija o pogodnostima pri kupovini koje nudi Lyoness pogledajte na web stranici http://www.lyoness.net/ba/